VISION


Velkommen til A2 Fysioterapi og Træning.

Hvorfor?
A2 Fysioterapi og Træning er et enestående samarbejde imellem Speciallægerne i Idrætsmedicin og Reumatologi Andreas Hartkopp, Anne Petri og Fysioterapeut Kim Lykke.

Samarbejdet er opstået som konsekvens af, at vi ofte har oplevet, at der er langt imellem de enkelte faggrupper, hvilket resulterer i lang behandlingstid. Derfor er vi nu gået sammen i et klinikfællesskab, hvor der ikke er langt fra at patienten kommer ind i klinikken, til de er udredt af både en speciallæge og en fysioterapeut. Patienten er i centrum i dette samarbejde, og vi forsøger derved at gøre behandlingsforløbet mere sammenhængende.

Vores speciale er behandling af idrætsrelaterede problemer, samt hurtig og præcis diagnosticering, uanset årsag til din skade.

Vision:
Vi vil hjælpe dig hurtigst muligt igennem et behandlingsforløb med den relevante billeddiagnostik, medicinske udredning, manuelle behandling, optimale øvelses- og træningsvejledning, samt korrektion af eventuelle uhensigtsmæssige bevægelses- strategier.

Om os:
Vi er aktive på flere platforme, eksempelvis som læge til diverse cykelløb, Københavns Marathon og DHL og som fysioterapeut for det danske herre-landshold i tennis.

Vi underviser kollegaer, både læger og fysioterapeuter, i undersøgelse og behandling af idrætsrelaterede skader (DSSF), ligesom vi aktivt deltager i uddannelse af trænere indenfor bl.a. Dansk Tennis Forbund.

Vi sidder i Dansk Idrætsmedicinsk Selskabs (DIMS) Uddannelsesudvalg, hvor vi assisterer med at tilrettelægge den idrætsfaglige uddannelse af de praktiserende læger, der har særlig interesse for Idrætsmedicin.

Vi er aktive idrætsfolk indenfor især Triathlon, med cykling og Tennis som speciale. Andreas er tidligere Dansk Mester i Triathlon (1986), Sølv (1985, 87,88 og 89), Landstræner for Triforbund (1990-1995), Dansk Mester i Banecykling i sin årgang (2013 og 5 x guld 2014) og Verdensmester i Banecykling 2014.

Kim er igennem flere år Elitedivisionspiller i tennis, landstræner for diverse tennisjuniorlandshold (2002-2006) og aktiv squash-, bordtennis- og badminton-spiller (1980-2016……).

Vi holder os opdateret om den nyeste viden, og deltager flere gange årligt på både nationale og internationale konferencer, så vi kan tilbyde den bedste behandling for dig.